Meistä

Mood Works Oy Ltd on helsinkiläinen sisustusalan projektiyritys. Yrityksemme sai alkunsa Suomessa vuonna 2006, neljän partnerin perustamana. Helsingin lisäksi meillä on toimipiste Saksan Hampurissa, jossa toimii tytäryhtiömme International Mood Works GmbH.

Pientä ydintiimiämme täydentävät kumppaniverkostomme taitavat valmistajat, tavarantoimittajat, asentajat, graafikot ja valokuvaajat. Teemme tiivistä yhteistyötä myös sisustusalan suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Kaikki ovat huippuosaajia, ja useat heistä pitkäaikaisia kumppaneitamme. Myös monet asiakkaamme tuntuvat jo yhteistyökumppaneilta, joita on aina yhtä mukava tavata.

Meiltä onnistuvat kaikenlaiset yhteistyön mallit. Palvelemme rakennusliikkeen urakoitsijoita, kalustetoimittajia ja sisustussuunnittelijoita – tai suoraan tilaajaa. Myymme ja toimitamme tuotteita, tai tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia laajempia palvelukokonaisuuksia.

Suunnitelmissamme on myös avata kuluttajille suunnattu verkkokauppa, jonka valikoimassa on sisustukseen sopivia, hyväksi todettuja akustiikkatuotteita.

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

Kaikkea toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen periaatteet. Tuotteemme tulevat pääosin Suomesta ja muualta Euroopasta. Monien tuotteidemme raaka-aineet on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Pyrimme minimoimaan materiaalihävikin, ja useat tuotteemme ovat muuntojoustavia. Pakkausmateriaalien uudelleenkäyttö ja kierrätys ovat meille itsestäänselvyys.

Ehkäpä me?

Tule tutustumaan tarjontaamme showroom-toimistollemme Lauttasaareen! Voimme myös sopia tapaamisen sinun tiloihisi, tai alkuun vaikkapa etäpalaverin. Kartoitetaan yhdessä, mitä toivot ja tarvitset. Sen jälkeen osaamme ehdottaa sinulle sopivaa tuote- ja palvelukokonaisuutta.
Ota yhteyttä