Palvelut

Meidän tehtävämme on helpottaa sinun työtäsi, olitpa suunnittelija, urakoitsija tai loppuasiakkaamme. Meillä on pitkä kokemus toimitilojen sisustusprojekteista ja verkostot alan parhaisiin tekijöihin. Innostumme haasteista, jotka vaativat kokonaisuuksien hallintaa ja luovaa ratkaisukykyä. Kysy meiltä neuvoa ja anna meidän ylittää itsemme!

Tuoteopastus

Vaihtoehtoja on valtavasti, ja tuotteiden ominaisuuksien vertailu on hankalaa? Huoli pois. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet ja materiaalit. Emme tarjoa vain nättiä pintaa, vaan tuotteita, jotka istuvat kohteeseesi niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti. Pidämme huolen, että tuotteesi ovat määräysten mukaisia. Kysy myös räätälöityjä toteutuksia!

Projektihallinta

Etsitkö projektille taitavaa tekijää? Olemme mukanasi koko projektin ajan tuotteiden valinnasta asennukseen asti. Vastaamme aikatauluista, logistiikasta ja osapuolten välisestä tiedonkulusta. Voimme myös tehdä tarkemittaukset ja ehdottaa niiden perusteella muutoksia. Projekti etenee sujuvasti, taloudellisesti ja materiaalihukkaa minimoiden. Huolehdimme kaikesta!

Suunnittelu

Millaisia mielikuvia haluat välittää? Toimitilojen haluttu ilme voidaan luoda kalusteilla, sisustusgrafiikoilla, teippauksilla ja akustoivilla paneeleilla. Kokonaisuuden yhteensovittaminen vaatii harjaantunutta silmää ja huolellista suunnittelua. Olemme apunasi; suunnittelemme akustiikkapaneelien sijoittelun, pintojen kuvioinnit tai tulostettavat valokuvakokonaisuudet – kuvapankista valikoituna tai erillisenä tilaustyönä.

Asennus

Hoidamme työn loppuun asti. Asennuskumppanimme asentaa tilaamasi tuotteet paikoilleen pääkaupunkiseudulla ja  muualla Suomessa. Tunnemme työmaakohteiden erityiskäytännöt, ja teemme tarvittaessa myös tarkemittaukset ennen tuotantoja.

Aloite­taan­ko?

Ota meihin yhteyttä! Kartoitetaan yhdessä kohteesi tilanne ja käynnistetään projekti!
Ota yhteyttä